DRY HERBS

Upptäck de finaste CBD-blommorna och torkade örterna i Europa

Välkommen till vår noga utvalda samling av CBD-blommor och torkade örter, som presenterar de högsta kvalitets hampaderiverade, icke-psykoaktiva, THC-fria CBD-produkterna tillgängliga i Europa. Vårt urval är noggrant källat från toppklassig industrihampa, vilket säkerställer att du endast får den renaste och mest effektiva CBD-upplevelsen. Oavsett om du är en erfaren CBD-entusiast eller ny inom CBD-världen, är vår onlinebutik utformad för att göra inköp av CBD-blommor och knoppar så enkelt och tillfredsställande som möjligt.

Tatra CBD-blommor: Premium Hampastammar

Utforska vårt exklusiva sortiment av Tatra CBD-blommor, som stoltserar med anmärkningsvärt CBD-innehåll och är tillverkade av Premium Tatra Hampastammar. Dessa stammar har noggrant valts ut över åren för deras överlägsna egenskaper. Vid första anblicken kommer du att märka blommans kompakta utseende, men när du hanterar den kommer den kraftiga aromen och det klibbiga hartset verkligen att fånga dina sinnen. Dessa egenskaper är ett bevis på kvaliteten och omsorgen som lagts ned på varje stam.

Golden Buds-blomma: Hög CBD, Låg THC

Golden Buds-blomman representerar höjdpunkten av CBD-hampablommor, odlade från Cannabis Sativa-stammar kända för sitt höga CBD- och låga THC-innehåll. Dessa knoppar är rika på smakfulla terpener, vilket erbjuder en robust produkt utan psykoaktiva effekter.

Golden Buds Hash: Hampans Essens

Golden Buds är en unik produkt som härstammar från att skaka hampaplantor över skärmar för att samla Skuff – ett fint pulver rikt på cannabinoider. Denna Skuff pressas sedan och förseglas i lufttäta burkar, vilket bevarar dess potens och renhet. Upptäck hampans essens med vår Golden Buds Hash, en produkt som är firad för sitt rika cannabinoidinnehåll och effektivitet.

3x Filtrés: Trippelfiltrerad CBD-hash

Vår "3x Filtrés" CBD-hash genomgår en rigorös trippelfiltreringsprocess, vilket säkerställer en produkt av oöverträffad renhet och koncentration. Denna process filtrerar hartset genom ett specialiserat rutnätsliknande filter tre gånger, vilket fångar hampaplantans essens. Resultatet är en överlägsen CBD-hash känd för sin effektivitet och kvalitet.

Ice O Lator: Perfektion av Fryst Extraktion

Ice O Lator representerar höjdpunkten av trichomextraktion, genom att använda en teknik som fryser växtmaterialet innan extraktion i fruset vatten. Denna process, som utförs på ett vibrerande nät, isolerar den mest koncentrerade fraktionen av trichomer, vilket resulterar i en produkt rik på aktiva ingredienser. Trichomerna torkas sedan och förpackas, vilket erbjuder en ren och naturlig CBD-hash.

Le Royal: Fransk CBD/CBG-hash Excellence

Le Royal är vår premium CBD/CBG-hash, tillverkad med franskt savoir-faire och uteslutande källad från franska CBD-hampafarmar. Denna produkt skördas vid det senare mognadsstadiet, vilket säkerställer en unik textur och intrikata aromer som skiljer den från mängden. Upptäck det bästa av fransk CBD/CBG-hash med Le Royal, ett bevis på kvalitet och tradition.

Laglig och Säker

Alla våra produkter är lagliga i EU och Schengenområdet, innehåller 0% Nikotin och 0% THC. Designade för vuxna över 18 år, är vårt sortiment perfekt för vejping och kommer med tydliga riktlinjer för att säkerställa säker och ansvarsfull användning. Observera att våra produkter inte är avsedda som ett substitut för professionell medicinsk rådgivning och inte är designade för att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom.

Upptäck skillnaden kvalitet gör med vårt urval av CBD-blommor och torkade örter. Handla med förtroende och utforska det allra bästa CBD-blommorna Europa har att erbjuda.

Det finns 21 produkter.

Visar 1-21 av 21 objekt