ROLLING-PAPERS

Utforska vårt urval av rullpapper och hitta de som du gillar mest.

Vibes Ultra Thin papper

Finns i king size, dessa king size slim-papper erbjuder den bästa smakupplevelsen. Fånga en vibe!

RAW SLIM ORGANIC KINGSIZE-PAPPER

Raw Kingsize Slim Organic Rolling Papers är gjorda av rent hampa som har odlats ekologiskt. Hampapappret är 100% klorfritt och obetat vilket ger det en naturlig ljusbrun färg. Den hybrida blandningen och obetade fibrerna resulterar i ett tunt gyllenbrunt nästan genomskinligt rökpapper. Varje papper är individuellt vattenmärkt med ett krysskryss som hjälper till att förhindra rinnande och skapar ett jämnare brinnande rullpapper.

RAW SLIM BLACK

RAW Black är dubbeltryckt extra-fint för det tunnaste, obetade rullpappret som någonsin gjorts. Detta unika hantverkspapper produceras i Alcoy, Spanien när de torra valencianska vindarna gör luftfuktigheten optimalt låg. Tjockleken på dessa RAW Black-papper kräver skickliga händer av en sann rullmästare.

OCB PREMIUM GOLD SLIM RULLPAPPER

OCB är det äldsta franska varumärket för rullpapper, och det finns en anledning till att de har varit ett av de mest populära märkena sedan deras start 1822. Dessa är super tunna papper som brinner jämnt varje gång. Långsam brinnande, Naturligt linne, 100% ekologiskt, Tunt som ett blad och naturligt gummi arabicum.

OCB X-PERT SLIM FIT-PAPPER

OCBs tunnaste rullpapper. Extra slim fit, där varje papper är vattenmärkt på ett sådant sätt att det brinner mycket jämnt.

Pappren brinner med noll aska, förutom en tunn linje som skapas av karamelliseringen av papperets kant. Xtreme Slime.

Blazy Susan

Idealisk för att bli kreativ, våra King Size Rolling Papers är det perfekta alternativet när standardrullpapper helt enkelt inte är tillräckligt stora. Oavsett om du rullar ett kors eller en klassisk rulle, är de rosa King Size-pappren din bästa vän och har nästan dubbla branschstandarden med 50 papper per förpackning.

Pay Pay

Tillverkade av alfalfa och har en blekgrön färg eftersom de är obetade. Dessa långsamt brinnande cigarettpapper är sedan klorfria, motståndskraftiga och helt utan eftersmak, vilket ger en mycket trevlig produkt. Alfalfafiber används med förnybar energi, använder akaciakåda för att tillverka det arabiska gummit.

Verve CBD

För de som föredrar sina rullar med CBD, är CBD Rolling Papers Green Verve ett idealiskt alternativ. Varje bok innehåller 50 blad, som använder naturligt gummi som lim. Pappret är CBD-infuserat. De kommer i en storlek som motsvarar standardstorleken för små papper 1 1/4, så de är perfekta för personer som föredrar mindre rullar.

ROLLING-PAPERS

Det finns 28 produkter.

Visar 1-28 av 28 objekt